Stichting hartslag

Beste vrijwilligers,

Via deze weg willen we nu weer mogelijkheden bieden om een  reanimatie les te volgen via Stichting Hartslag. Omdat we allen op verschillende plaatsen wonen, willen we op 2 locaties lessen proberen aan te bieden. Om nu op korte termijn mogelijkheden aan te bieden, zijn er de volgende data om een cursus te volgen.

Arcen (MFA):
- Woensdag 16 oktober 201919:30 uur t/m 22:00 uur

Lomm (Gemeenschapshuis Pastoorshof):
- Dinsdag 15 oktober 201919:30 uur t/m 22:00 uur

Vanwege afspraken met locaties en instructeurs hebben we een minimale deelname van 5 en een maximaal aantal deelnemers van 8 per avond. De stichting verwacht wel dat deelnemers ook komen na de definitieve aanmelding. Wanneer is de aanmelding definitief?

De kosten voor een cursus zijn €35,00 euro, zowel voor een nieuwe- als een herhalingscursus. Deze kosten zijn (bijna) altijd te declareren bij de zorgverzekeraar.

Jullie kunnen mij de voorkeursdatum of data doorgeven via mail. Ik wacht op een minimum van 5 per avond en zal dan een definitieve bevestiging terug sturen naar desbetreffende personen. Deze data/deelnemers geef ik dan ook door bij de locatie  en de instructeur. Jullie voorkeuren zijn pas definitief na een definitieve mail van mij. Graag z.s.m. reageren voor een plaats in de les.

Hopelijk kunnen we snel starten met de laatste lessen van 2019! Zijn er vragen, dan hoor ik het graag! Telefonisch slecht bereikbaar, dus graag via mail of Whatsapp. Ook als je niet meer benaderd wilt worden even een seintje, zodat ik je uit de administratie kan halen.
Alvast bedankt voor de reacties en hopende op een prettige samenwerking,

Namens Stichting Hartslag,

Tim Clabbers
Emailadres Tim Clabbers
Cursusplanner

Heeft u de cursus gevolgd maar u nog niet aangemeld voor de oproepen van HartslagNu? Dan kunt u dat doen door op deze link te klikken.